top of page
images.png

L’Escola Bergantí fa 50 anys i ho vol celebrar… rodant una pel·lícula!

Per això necessitem formar un gran equip. Si sou alumnes, exalumnes, pares, mares, mestres, àvies… i us ve de gust col·laborar, no ho dubteu! 

 

Qui estem buscant:

  • Actors i actrius. Tothom qui ho vulgui, apareixerà a la pel·lícula.

  • Professionals i artistes: Fusteres, pintores, maquilladores, perruqueres, fotògrafes, operadores de càmera, tècnics de gravació de so, figurinistes, atrezzistes…

  • I tots aquells qui vulgueu formar part del projecte i pugueu ser d’ajuda per a: preparar entrepans, tenir cura dels nens i nenes mentre s’està gravant… i mil coses més! 

 

També necessitarem tot el material dels anys 70/80 que sigui possible: roba, cotxes, màquines d’escriure, telèfons, televisors, ràdios, quadres… Si teniu coses que podeu deixar a l’Escola pel rodatge, sereu de gran ajuda!

 

Com ens heu de fer saber que voleu col·laborar: 

El dia 26 de febrer, dimarts, tots els qui vulgueu formar part del projecte haureu de passar per l’escola Bergantí per a explicar-nos amb què podeu col·laborar i per deixar-nos les vostres dades de contacte. Horari: entre les 10 i les 13h i de 17 i les 20h. 

Si el que voleu és fer d’actors o actrius, caldrà que us prepareu una petita intervenció, d’un minut aproximadament, en la qual ens expliqueu alguna cosa: una història, una anècdota, un acudit… Així us podrem donar el paper que millor us escaigui. També caldrà que firmeu un paper amb la cessió dels drets d’imatge (el document està adjuntat en el correu però el podreu firmar el mateix dia a l’escola)

 

En cas que vulguin participar menors d’edat caldrà que vinguin acompanyats del seu pare/ mare/ tutor legal, o que portin signada l’autorització que hi ha adjuntada en el correu a més de la sessió dels drets d’imatge.

 

El rodatge es farà entre el 26 al 31 de març. Les persones que sigueu membres del projecte rebreu un correu on se us citarà els dies i hores que us corresponguin.

 

Comptem amb vosaltres!! 

Vine al Bergantí… i actua!

bottom of page