top of page
EL NOSTRE CAMPUS

El Campus d'estiu és un espai proper, de diversió, d’escolta i de calma on tenim present el ritme de cada infant i del grup. Un lloc on cadascú pot ser ell mateix en total llibertat, en un ambient de descoberta, d’exploració, d’autoconeixement i de treball en equip.


Cada setmana ens endinsarem en un musical diferent, tenint en compte les diferents edats dels nens i nenes de cada grup. Els musicals ens serviran de guia per les classes de teatre, cant, dansa, manualitats i per al laboratori la creació d’escenes.Interpretar personatges, aprendre cançons i coreografies anirà acompanyat d'altres activitats com ioga, platja, arts plàstiques i dinàmiques de grup en un entorn còmode i de confiança.

Quatre setmanes les quals deixarem fluir la creativitat i acompanyarem als infants en el seu desenvolupament d’una manera guiada, lliure i respectuosa.

* Setmana 1 (del 25 al 28 de juny): LUCA

* Setmana 2 i Setmana 3 (de l'1 al 5 i del 8 al 12 de juliol): CHARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA

* Setmana 4 (del 15 al 19 de juliol): MULAN

* Setmana 5 (del 22 al 26 de juliol): ENREDATS

L'Ajuntament del Masnou ofereix ajudes pel pagament del nostre Campus d'Estiu

Campus24.2.png

* MÉS INFO AQUÍ!!

ORGANITZACIÓ D’ACTIVITATS

Els nens i nenes estaran repartits en dos grups en funció de la seva edat, cadascún dels quals tindrà el seu horari. Els divendres, en el Laboratori de Creació, els nens i nenes assajaran allò que volen ensenyar als companys de l'altre grup i passarem tots una estona junts.


HORARI
Oferim diferents horaris per adaptar-nos a les necessitats de cada família. A mig matí farem una pausa esmorzar i esbargir-nos.

Opció 1: 9 a 13 h
Opció 2: 9 a 15 h (inclou el dinar)
Opció 3: 9 a 17 h (inclou el dinar)


El dinar es farà en un restaurant del poble, i constarà d'un menú equilibrat i saludable. La setmana abans, les famílies podreu disposar del menú si ho desitgeu.

Els professors/es del casal faran també l’acompanyament dels infants a l’estona de dinar, que serà de 13 a 15 h.


Hi ha la possibilitat que els alumnes es puguin quedar a dinar dies solts.
 

horari campus 24 grans.jpg
horari campus 24 petits.jpg
bottom of page