top of page
EL NOSTRE CAMPUS

El Campus d'estiu és un espai proper, de diversió, d’escolta i de calma on tenim present el ritme de cada infant i del grup. Un lloc on poden ser ells mateixos en total llibertat, en un ambient de descoberta, d’exploració, d’autoconeixement i de treball en equip.


Cada setmana ens endinsarem en un musical diferent, tenint en compte les diferents edats dels nens i nenes de cada grup. Això ens servirà de guia per les classes de teatre, cant, dansa i per al laboratori la creació d’escenes.
Interpretar personatges, aprendre cançons i coreografies anirà acompanyat d'altres activitats com ioga, platja, arts plàstiques i dinàmiques de grup en un entorn còmode i de confi
ança.

Quatre setmanes les quals deixarem fluir la creativitat i acompanyarem als infants en el seu desenvolupament d’una manera guiada, lliure i respectuosa.

* MÉS INFO AQUÍ!!

* Setmana 1: Vaiana

* Setmana 2: Coco

* Setmana 3: El rei lleó

* Setmana 4: Encanto

L'Ajuntament del Masnou ofereix ajudes pel pagament del nostre Campus d'Estiu

WhatsApp Image 2023-02-03 at 13.17.28.jpeg
 DOCUMENTS

ORGANITZACIÓ D’ACTIVITATS

Els nens i nenes estaran repartits en dos grups en funció de la seva edat, cadascún dels quals tindrà el seu horari. A estones, també faran activitats conjuntes amb els companys de l'altre grup (ioga, platja, expressió artística, dinàmiques de grup...).

HORARI
Oferim diferents horaris per adaptar-nos a les necessitats de cada família. A mig matí farem una pausa esmorzar i esbargir-nos.

Opció 1: 9 a 13 h
Opció 2: 9 a 15 h (incou el dinar)
Opció 3: 9 a 17 h (incou el dinar)


El dinar el portarà un càtering del poble, i constarà d'un menú equilibrat i saludable. També és possible que anem nosaltres a un restaurant de la vora. La setmana abans, les famílies disposareu del menú de la setmana següent. Els professors/es del casal faran també l’acompanyament dels infants a l’estona de dinar, que serà de 13 a 15 h.


*També hi haurà la possibilitat que els alumnes es puguin quedar a dinar dies solts.
 

horaris campus 2023.jpg
horaris campus 2023 grans.jpg
bottom of page