top of page
LES PROFES DEL CAMPUS

WhatsApp Image 2024-05-16 at 14.27_edite

Soc l'Aina, la directora del Campus.

M'agradarà molt passar l'estiu amb vosaltres

i també amb les vostres famílies.

No se m'acudeix un pla millor que fer teatre junts!

Aina


Soc la Nonna, un amant del teatre des que tenia 11 anys, quan vaig començar com a alumna a La Teatral, on ara soc professora de teatre.
Estic emocionada de poder tornar a formar part del casal d'estiu un any més
i compartir junts el meravellós món de les arts escèniques. Estic impacient per tornar a viure un estiu ple de teatre, creativitat i diversió al vostre costat.

Nonna
image1.jpeg
Mercè

Hola, soc la Mercè i seré la professora de cant i de dansa del nostre casal d’estiu! He estudiat i continuo cursant interpretació, cant i dansa, i també formo part d’una companyia de teatre jove, la Companyia Nocturna. Ah, i soc cantautora!

Tinc moltes ganes de començar el casal i de passar-ho super bé totes juntes!


Hola! Jo soc l’Àlex i porto a la Teatral des de sisè de primària. Estic estudiant filologia catalana i fa uns anys que soc cap del cau de Sant Pol de Mar. A més a més, tinc el títol de monitora de lleure i parlo cinc idiomes! Tinc moltes ganes de formar part d’aquest casal que ens farà créixer i aprendre els uns dels altres! Ens veiem d’aquí molt poquet!

Àlex
WhatsApp Image 2024-05-16 at 14.55.50.jpeg
WhatsApp Image 2024-05-16 at 20.37_edite
IMG_1033.jpg


Hola! Soc l'Ari i tinc moltes ganes de retrobar els amics i amigues de l'any passat, i també de conèixer a tots els qui veniu aquest estiu per primera vegada. Faig teatre des que era petita i no ho deixaria per res del món.

Espero que el nostre Campus ens ompli de bons moments i de records que durin molts anys!

Ari
WhatsApp Image 2024-05-17 at 09.53.02.jpeg

Soc la Marina! Vaig començar a fer teatre amb 11 anys i ja no he sabut viure sense fer-ne. Ah, vaig començar a fer teatre com a alumna de La Teatral!
Tinc moltes ganes de passar un estiu ple de teatre i diversió, i estic preparada per aportar tota la meva experiència i passió per les arts escèniques.

Ens veiem aquest estiu!

Marina
WhatsApp Image 2024-05-20 at 17.38_edite
Aymar

Jo soc el director de lleure del Campus, i fa dies que vaig fent llista dels jocs més divertits per passar bones estones junts!

Visca el teatre i visca l'estiu!

bottom of page