Olga Lladó

L'Olga és la professora de moviment de l'escola. 

 

Comença la seva carrera professional a l'Institut del teatre en l'especialitat de contemporani. Un cop finalitzada la seva carrera realitza el workshop internacional a Praga becada per l'Institut del teatre. A partir d'aquí treballa durant uns mesos amb la companyia Hungarian theatre Gödöllo, de Atilla Egherazi. El 2008  es finalista en el concurs nacional de danza de Castellón premiada amb quatre becas (Cia.OD, CND...). 

Posteriorment comença a treballa amb la companyia Aracaladanza, de Enrique Cabrera, fent gira nacional i internacional fins el 2011 com a intèpret, i actualment en la producció “NUBES”. També ha treballat amb la companyia tarragonina Plan B, Umma Umma dance, la productora MEDEM production, Cia. Sonia Rodriguez, Cia. L'era de les impuxibles, Habemus Corpus.

Iniciada també en acrobàcia, trapeci aeri i corda llisa (circ). 

Com a creadora a creat peces com “Symbiosis”, peça guanyadora del premi del públic en el festival de comèdia i dansa de Miraflores, amb Almu Pardo. “Cheers” duet amb a Ariadna Peya creat per Microcultura Barcelona, www.projectesao.wordpress.com. 

Coreografa de l'espectacle MOBILUS de la companyia Addaura Dansa el 2015. 

I com ha docent imperteix classes a tots els nivells de dansa contemporania i clàssica.